Språkvask kan forbedre skriveevnene dine.

På tjenester og priser siden min forklarer jeg forskjellen på korrekturlesing og språkvask. Ved korrekturlesing så vil jeg se over grammatikk og tegnsetting, og korrigere teksten. Når jeg «språkvasker» så vil jeg bare komme med forslag til endringer. Setninger eller avsnitt som jeg mener kan forbedres eller burde endres på vil forbli slik som de er når du får teksten tilbake, men medfølgende et forslag til endring. På denne måten vil du kunne se og sammenlikne de to versjonene selv. Hvis jeg har mulighet så forklarer jeg også hvorfor denne endringen er å foretrekke.

Å få hjelp med språkvask av egen tekst kan forbedre dine egne skriveevner. Jeg har hjulpet Kristine (21) med språkvask av hennes akademiske tekster opptil flere ganger. Tekstene har vært på om lag 5000 ord, eller ca. 25 000 karakterer, og jeg har da hatt muligheten til å gi begrunnelse for mine forslag til endringer.

Da jeg har hjulpet Kristine flere ganger har jeg selv sett hvordan tilbakemeldingene har forbedret hennes skriveevne. Tekstens flyt og leselighet hadde forbedret seg drastisk til det forrige oppdraget jeg hadde med henne. Denne gangen hadde jeg mulighet til å gå gjennom teksten med henne og det var givende å se henne anerkjenne sin egen fremgang og være stolt over egen prestasjon.

OBS! Jeg har fortsatt studentrabatt på både korrektur og språkvask tjenester ut mai!

2 kommentarer om “Språkvask kan forbedre skriveevnene dine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: